What’s New?

/What’s New?
2012, 2017

“FERIZAJ RETAIL VILLAGE”në qytetin Ferizaj do të fillojë me punë në fillim të vitit 2018.

By | December 20th, 2017|

Prezentojmë qendrën tregtare në ambient të hapur “FERIZAJ RETAIL VILLAGE”në qytetin Ferizaj do të fillojë me punë në fillim të vitit 2018. Aty do të gjeni brendet më të njohura botërore dhe kosovare, siç janë: [...]

3101, 2017

Agjent i shitjes ne teren

By | January 31st, 2017|

Open Position For Full Time

2801, 2017

Graphic Designer Specialist

By | January 28th, 2017|

Open Position For Full Time

701, 2017

Training Specialist

By | January 7th, 2017|

Open Position For Full Time

701, 2017

Compliance Specialist

By | January 7th, 2017|

Open Position For Full Time

701, 2017

Product & Services Development Specialist

By | January 7th, 2017|

Open Position For Full Time

701, 2017

Quality Assurance & Quality Control Specialist

By | January 7th, 2017|

Open Position For Full Time

701, 2017

Project Manager & Project Administrator

By | January 7th, 2017|

Open Position For Full Time

701, 2017

Performance Improvement Specialist

By | January 7th, 2017|

Open Position For Full Time

501, 2017

VIP Mobilje, New Furniture Retail Brand

By | January 5th, 2017|

Furniture retail in Kosovo is very fragmented with many low quality manufacturing workshops with a shopfront trying to sell their own product in one hand, and the are fiew  high priced imported furniture retailers that [...]