Prezentojmë qendrën tregtare në ambient të hapur
“FERIZAJ RETAIL VILLAGE”në qytetin Ferizaj do të fillojë me punë në fillim të vitit 2018.
Aty do të gjeni brendet më të njohura botërore dhe kosovare, siç janë: KFC, JUMBO, JYSK, NEPTUN, DON CAFFE, COMODITA, PRINCE CAFFE, LTB, GARDA, etj.
Ferizaj Retail Village me sipërfaqe totale prej 27.000m2 qe do zhvillohet në tre faza, dhe do të ketē mbi 500 vendparkime në fazen e parë, kurse në total 1200 vendparkime.
Ftohen të gjithë përfaqësuesit e brendeve internacionale që kan interesim për lokacione të reja në Ferizaj të na kontaktojne në Inbox.

unnamed (2) unnamed (1) unnamed (3) unnamed (5) unnamed